Bewegingsmelder

De bewegingsmelder detecteert ongewenste gasten!

Zodra u uw alarmsysteem aan heeft gezet gaat de bewegingsmelder op zoek naar ongenodigde gasten. Zodra zij beweging waarnemen geven zij dit signaal direct via de centrale unit door aan onze alarmcentrale. Onze medewerkers nemen daarop direct actie. Daarbij gaat ook direct de sirene af.

 

Hoe werkt een bewegingmelder?

Een draadloze bewegingsmelder wordt ook wel een infrarood detector genoemd. De bewegingsmelder signaleert beweging in combinatie met snelle temperatuurwisselingen en geeft dit draadloos door aan de centrale unit.

De bewegingsmelder bevat een gevoelige sensor die, zodra ingeschakeld, in de directe omgeving elke beweging signaleert. De melder wordt aangesloten op het alarmsysteem en staat in direct contact met uw andere beveiligingsapparatuur.

Bent u benieuwd naar de kosten? Daar willen wij u graag over informeren, laat u vrijblijvend terug bellen door onze medewerkers.

Bel mij terug

Bewegingsmelder en huisdieren

U hoeft zich geen zorgen te maken, de bewegingsmelder is weliswaar gevoelig, maar reageert niet overal op. Zo zijn huisdieren tot 30 kg geen probleem. Via My Pages kunt u dit instellen. De bewegingsmelder wordt door een batterij gevoed en wordt binnen in de te bewaken ruimte geplaatst. Doordat de bewegingsmelder alleen reageert op de combinatie van temperatuurverschil en beweging, zijn ook wapperende gordijnen en aanslaande gaskachels geen reden voor alarm. De bewegingsmelder reageert alleen wanneer dat nodig is.

Vrijblijvend advies op maat?

Vraag dan gratis advies aan van één van onze medewerkers. Op die manier geniet ook ú straks van een optimaal beveiligd huis!